Sipahh idioti?

Sipahh är ett sugrör. Barnen ska använda Sipahh när de dricker mjölk. Sipahh gör att mjölken smakar banan, choklad eller jordgubb. Varför ska mjölk smaka något annat än mjök?

Med Sipahh ska det vara lättare att få i sig alla nyttigheter som finns i mjölken. Vad är det som gör det så svårt att dricka mjölken direkt ur glaset?

Om det ska vara smak på mjölken så gör en gammal hederlig milkshake som verkligen innehåller frukt och inte bara smakämnen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

En vanlig milkshake innehåller väl för fan ingen riktig frukt ...
En sådan med frukt kallas för smothie..
Dessutom så kanske inte alla barn gillar smaken av mjölk eller hur ? Då är det väl bra att det finns alternativ så att dem får i sig nytigheterna ist.
Snälla du ,det finns väl viktigare att haka upp sig på eller ??

2007-06-12 @ 14:37:54
Postat av: Stalkeranna

Wikipedias defination av milkshake är följande: Milkshake är en dryck som består av mjölk som mixats ihop med frukt, juice eller saft och ofta även glass, för att sedan serveras väl avkyld.
Så nog kan en milkshake innehålla frukt eller bär för den delen.
Av egen erfarenhet så vet jag att många barn tycker bättre om vanlig mjölk än om tex chokladmjölk, självklart finns det barn som inte tycker om mjölk men att de ska få i sig mer salt,socker och konstgjorda aromer bara för att de ska dricka mjölken är onödligt. Då är det bättre att hitta ett alternativ som barnen tycker om, tex fil.

2007-06-16 @ 19:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback