Födelsedagspresent

Här är en något försenad bild på födelsedagspresenten från kollegorna. Det ska bli en rotfruktsgratäng. Andra matlagningsplaner är bullar med päron i och pannkakor på dinkelmjöl.


I shoppingens tecken

Dagen har gått i shoppingens tecken, det var den ena utförsäljningen efter den andra.
Jag hittade fyra tröjor och ett par skor för 150kr. Ett pris som till och med passar en sådan snåljåp som mig.


Gudrun med stormsteg

När jag kom hem igår såg det ut som om Gudrun varit på besök i grannens trädgård. Nu ser det ut som att de kan försörja fjärrvärmeverket i staden under ett år. Dessutom så tror jag att mina blommor på balkongen har drunknat men jag känner inte för att rädda dem.

Idag har jag en röd tröja

Jag sover inte, jag blinkar långsamt.

Älskade sovmorgon

Efter denna veckan så var helgen och stundande sovmorgon verkligen välkommen! Tydligen så räcker det att sova en kvart längre för när klockan var kvart över sex så vaknade jag och kunde inte somna om.

Men det har å andra sidan inneburit att jag hunnit titta på  Tom & Thomas - Tvillingmysteriet i London. 
I den filmen så flyger en ryggsäck av och på under en cykelfärd, en liten miss vid inspelningen får man anta för det är inte så vanligt att ryggsäckar plötsligt sitter på en annan rygg utan att personerna träffas och särskilt inte mitt under en vild cykelfärd. Dessutom så fick jag se hur det går när man cyklar in en affär så nu vet jag att det inte är något att prova på även om det kan kännas lockande.