Saknad - Kodnamn Cassandra

Titel: Saknad - Kodnamn Cassandra
Författare: Jenny Carroll

Jessica Mastriani har blivit träffad av blixten. Sedan dess kan hon hitta försvunna personer
genom att bara titta på foton.

Nu påstår hon att förmågan är borta och åker iväg på läger som ledare istället men till
och med där så jagas hon för sin förmåga.

Ballongdagen

När jag var liten och precis börjat skolan ungefär och sommaren kom så väntade jag alltid på den stora ballongdagen. Det var då vissa hus hängde ut ballonger o björkris utanför husen. Varför de gjorde detta kunde jag inte förstå men det var störta nöje att cykla runt och kolla vilka hus som gjorde det just denna sommaren.

Idag var det ballongdag igen. Staden fylldes med studenter o tutande o fina bilar o massor med människor. Jag såg några äldre som gick runt med skyltar fast att de uppenbarligen inte tagit studenten, kanske har studenterna till de skyltarna villat bort sig efter champangefrukosten.

Det var så att jag blev nostalgisk där jag stod o åt glass o kollade på alla som sjöng o vrålade. I år så lyckades jag iaf inte med konststycket att sitta på bussen mitt i värsta rusningen. Då tar det en halvtimme att åka tvärsgenom stan.

Bilder finns att beskåda i bilddagboken. Tyvärr blev kortet på "tvillingarna dupont" suddigt men annars så var det nog de i yngre år som stod på andra sidan gatan, Lika kläder, lika kamera, lika telefon o lika utseende såklart.

http://stalkeranna.bilddagboken.se