Stalkeranna reser... dag 2

Den stora Zoodagen hade infunnit sig i sällskap med regn. Jag och den bästaste Sven begav oss av mot utlandet med tåget som åker över vatten för att sedan avstiga i Köpenhamn. Det skulle vara intressant att veta om familjen som dagen innan gått av på Kastrup samtidigt som de pratade om att de skulle åka karuseller verkligen gick av på rätt ställe. Vi gick av på rätt ställe och tog bussen till rätt ställe och hamnade där vi skulle. De köpenhamska busschaufförerna är trevliga men kör som om de stulit bussarna.

Regnet öste ner och det var inte precis trångt på Zoo. Vi såg en modig elefantunge, vackra giraffer, ett underligt djur vars namn jag inte kommer ihåg, en två timmar gammal myskoxunge och orädda gråsparvar. Vi hade alltså väldigt trevligt. Vi fotograferade oavbrutet mellan regnskurarna som bestämde sig för att göra uppehåll efter middag och istället så blev det riktigt varmt och skönt. Vi bestämde oss för att pusta ut på en bänk som några andra pensionärer innan begav oss av hemåt.

I Turning Torsostaden åt vi på Jensens Biffhus och sedan blev vi mätta. Vi fick sätta oss ute i solen igen och pusta lite innan vi gick hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback