Plötsligt pratar alla norrländska

Så har jag varit på tre dagars semester hos Dennis http://www.bimboboy.com i Sandviken http://www.sandviken.se . Sandviken är stället med de många fiken. Det är verkligen extremt, de måste vara väldigt kaffesugna på det stället. Dörrarna till Systemet används också en hel del. För att komma till Sandviken var jag tvungen att byta till tåg eller buss i Gävle. I Gävle hade de en gul enorm uppblåsbar trädgårdstomte på torget. Det såg ganska underligt ut.

Det är ju alltid roligt att träffa Dennis. Vi kollade på julfilm och fotograferade kyrkor. Ett underligt fenomen som jag har märkt är att jag orkar äta mycket mer frukost på ett hotell än jag gör hemma. På hotellet klämde jag lätt i mig yoggi o flingor och en bulle med ost o gurka, en bit melon och en glas juice + varm chokladmjölk. Hemma får jag precis ner en smörgås. Dessutom så är det ju så bekvämt. Man behöver inte plocka fram eller undan eller diska!

Från Gävle fick jag åka de nya tågen med två våningar. Jag har velat åka med ett sådant sedan jag fick reda på att de fanns men helst så hade jag ju velat sitta där uppe.  Det fick jag inte för jag hade inte förstaklassbiljett. Däremot så passade jag på att lyssna på Mark Levengood när han var programledare i Sommar.
Jag har upptäckt att man kan ladda ner en massa radioprogram från Sveriges Radios hemsida.
http://www.sr.se/cgi-bin/sidor/artikel.asp?ProgramID=2332&Artikel=739347

Mark var så rolig att hon som satt mittemot undrade vad jag lyssnade på. Han berättade bland annat om när han och Jonas fått ett paket med pasta som liknade penisar. Dessa tillagade Jonas med pastasås. Tydligen så vart det inte så gott men det låtsades Mark inte om varpå Jonas sa att han ljög och hällde all maten över balkongräcket. Jag är glad att jag inte bor grannar med dem, gud vet vad man hade kunnat hitta i balkonglådorna då. Men nu är jag ju inte granne med dem utan det är Johan Ulvesson tror jag han heter och han fick hela middagen på terassen. Roligare kan man ju ha det.

När jag valde bland programmen som jag skulle ladda ner så tänkte jag att Alexandra som är vd för Nobiskoncernen kunde vara intressant, när jag började lyssna så insåg jag att jag varit lite snabb vid läsningen för det var Alessandro och han är en man.

På vägen hem stannade jag några timmar i Stockholm, det var som det alltid är. Varmt, trångt och med skrikande grönsaksförsäljare. Jordgubbarna var billiga iaf, 3 liter för 20 kr. Däremot inte så kul att bära på jordgubbar på tåget och i affärerna så det fick va. Det var samma gamla tant som spelar blockflöjt och samma gubbe som spelar munspel och lyssnar på radio? Han är skrämmande...
Utanför Stadium hittade jag två killar som hade bollkänsla. Jag som inte ens kan kicka bollen tre gånger  var mäkta imponerad.

Tittade inom Panduro som har rea och handlade lite. http://www.pandurohobby.se Åkte första klass hem till Skåne, det är inte dumt. Inte så stor skillnad mot 2:klass men lite mer plats och lite bredare säten och mycket lugnare. Och gratis kaffe och te.

Köpte en lasange i bistron men fick värma den själv minsann, snart så blir man väl utskickad i köket när man går på restaurang också. Passade på att köpa en enorm muffins inne på gallerian. Egentligen så hade jag velat smaka alla sorterna men det är väl att ta i . På tal om i så var det några killar som åkte skateboard i det där vattenbadet som finns ovanför plattan. Det var tömt på vatten alltså, hade kunnat bli några tjusiga bilderna där om man hade vågat och orkat.

Såg några kuddar med virkat överdrag i en affär. Undra om det är på mode nu. Undra om jag ens hittar tillbaka till den gatan, den är som trapporna på Hogwarts den försvinner ibland. Vilket påminner mig om att det är Harry Potter reklam överallt. Dags att boka in ett biobesök.

Nu kom jag på något mer. Jag lyssnade även på ett radioprogram som handlade om en tjej som skrivit en bok om sin mormors bror som var den första att byta kön. Titel: "När jag letar efter Max"
Författare: Sanna Wallin

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Saknar dig. ^^

Postat av: Sandra

Angående X40 (dubbeldäckarna) så är det bara en övervåning som är förstaklass, dom andra får man sitta i, förutsatt att det är fler vagnar än en. :)

2007-08-22 @ 15:14:19
URL: http://sandramalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback