Busigt på Eragon

Idag var jag på bio. Jag hade filmcheckar som gick ut nu i veckan så jag gick på Eragon fast att det egentligen inte är min typ av film. Där gjorde jag allt man inte får förutom att prata högt. Jag stängde inte av telefonen och sms:ade massor! Busigt inte sant? Och jag tog upp två säten och ett säte till jackan och ingen protesterade.

Och innan ni skäller på mig hemska människa så vill jag bara påpeka att jag var helt ensam i salongen.Och Eragon var inte så dum, varken filmen eller killen men drakflygning är inget för mig.. *snurrig*

Stalkeranna funderar...

på om tidningarna borde sluta rapportera om skolbränder.

Och var får Stalkeranna detta ifrån? Om man jämför skolbränder med självmord så ter det sig logiskt. I slutet av 80-talet så var det många som begick självmord genom att kasta sig framför tågen i Wiens tunnelbana. I ett försök att minska antalet självmord bestämdes det att tidningarna inte längre skulle rapportera om självmord och hur de hade begåtts. Detta ledde till att antalet självmord minskade. 

Så rent logiskt borde bränderna också minska?

Homosexuell?

Peder Lamm var väldigt upprörd för ett tag sedan. Hans röst hade blivit fjollanalyserad i Böglobbyn. Han blir så upprörd att han skickar ett mejl till Böglobbyns reaktion där han blandannat skriver ”Jag undrar vad Olle Palmlöf skulle säga om jag gick ut och kallade honom pedofil eller nekrofil, eller om jag antyder att han tänder på getter?”
 (källa Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,958611,00.html )

Likheten mellan homosexuell och pedofil eller nekrofil för den delen känns otroligt avlägset. Han anser vidare att han pekas ut som homosexuell och att det är en sexuell beskyllning.

Dagen efter har han lugnat ner sig och han vill förtydliga att han inte har något emot homosexuella, han är ingen homofob säger han. Det intressanta är hur viktigt det är för honom att påpeka att han inte är homosexuell. Om han nu inte har något emot homosexuella är det då så farligt om någon skulle tro att han är homosexuell?

Det är så lätt att säga "Jag har inget emot homosexuella" men det verkar vara lika lätt att fortsätta " men jag är hetero". Varför är det så viktigt att tala om det?