...

Värsta uttrycket:  Jag bryr mig inte

Touch of pink

Alim bor i London tillsammans med pojkvännen. Han jobbar som fotograf på en film och har lämnat hela släkten i Toronto i Canada. I Canada ska det blir bröllop, Alims kusin ska gifta sig och de andra bröllopsgästerna undrar om det inte är dags för Alim snart.

Alims mamma bestämmer att det är det och beger sig till London. I London gaysaneras lägenheten och pojkvännen degrederas till inneboende. Alims mamma och pojkvännen kommer oväntat bra överens i alla fall så länge han är inneboende.

Med hjälp av Cary Grants ande försöker Alim få rätsida på livet.

Detta är fortsättninge..

Nu är jag 30 år gammal. GAMMAL!
Haha nä jag överdriver. Känns ingen skillnad mot igår. Det enda annorlunda är att jag lagade mat till fem personer och att köket är fullt med disk. Fast att köket är fullt med disk är kanske inte så ovanligt ;)

Om jag skulle ta mig en tårtbit till o sen tillbringa lite tid med att idka skönhetssömn? Godnatt!

Detta är slutet...

på mitt liv som 29 - åring. Imorgon fyller jag 30 år. Lika många år till och jag har nästan gått i pension.
Men nu är jag fortfarande 29 och pigg och vital ;) Imorgon blir det familjemiddag, gissa vad jag ska laga...
jag har köpt en ananas, papaya på burk, kiwi, långkornigt ris, hoki, en gurka, turkisk yoghurt, lime och apelsin. På ett ungefär så tror jag att det är vad jag köpt.

Jag skulle även köpt majs och mango på burk och en glasstårta men det fanns inte att uppbringa på Maxi, seriöst.... vad är deras problem? Det är inga underliga varor precis. Därför får jag handla en gång till imorgon! *surar*

Men som sagt .. idag 29 år ung, imorgon 30 år tant. Tur jag vant mig vid att vara tant redan. Godnatt!

Valet

valet


Reklam för de skränande massorna - måsarna

En prinsessas dagbok 2

Det är dags för Mia att flytta till sin farmor och börja öva sig till att bli drottning. Det hela går dock snabbare än väntat när det visar sig att det finns en annan som väntar på tronen.

Nu måste Mia gifta sig och det snabbt. En lämplig gemål väljs ut, nu ska det bli bröllop av. Mia som även kan kallas klumpmia är värre än mig till att vara klumpig men å andra sidan har jag aldrig skjutit med pilbåge.

Däremot har jag åkt rutschkana i en trappa men då var jag nog fem år. Kul var filmen i alla fall.

Fotboll - din pajas!

I förra veckan var jag på fotboll. Det gäller att prova på nya saker och fotbollsmatcher är inget som jag frekvent besöker. Problemet är ju därför att jag inte riktigt hänger med, men till min hjälp hade jag ett gäng åttaåringar som kommenterade matchen och höll mig uppdaterad när det kom till varför det skulle buas, hurras och applåderas.

Domarens insats var inte så populär från något av lagen. Iaf så tror jag inte att tillmälet "pajas" var i positiv bemärkelse även om man kan bli glad av en pajas. Men även jag hade faktiskt valt att döma annorlunda i vissa situationer och då kan jag inte fotboll som sagt. Som domare så bör man kanske också reagera när en spelare blir nedslagen bakifrån... fast jag kan ju ha fel.. särskilt sedan han hade bollen... men jag kan ju ha fel som sagt..

Dessutom så gick nog domarens liv i ulterapid för han var inte så snabb med att blåsa av. När spelarna kom utanför plan och slutade spela så tog det flera sekunder innan han blåste av. Mannan framför mig som höll på andra laget hade många kommentarer om domaren,  han hade dessutom bra röstresurser och höll på att skrämma livet av mig när han skrek offside.

För mig var det problem redan från början, jag visste inte ens vilken färg hemmalaget har men tillslut så kände jag igen en kille som är kompis med en kille som gick i samma klass som mig på gymnasiet en gång. Tur att vi råkade gå i samma klass ;)

På matfronten kan det rapporteras att det med jämna mellanrum spred sig en doft av korv eller snarare av ketchup, förtäran på läktaren var frekvent. Mannen bredvid mig hade med sig egen mat, läsk och jordnötter. Detta fick den lilla tjej på kanske fem år som satt bakom honom att nästan ramlar ner för läktaren eftersom hon kollade in honom varje gång han stoppade en nöt i munnen vilket fick henne att se ut som en tiggande hund. Så voff och haj!

Då var det röstat

Ja, nu var det gjort. Jag har valt mellan alla färgglada lappar, stoppat dem i kuvert, lämnat över dem till en tjej som tittat på mitt röstkort och mitt körkort. Det var detta valet det, då är det bara att vänta på reslultatet. Tänkte inte kolla alls innan imorgon bitti.

Valet var spännande när jag var liten, inte själva valet då utan alla dessa röstsedlar som kom hem i brevlådan. Lagom stora och i olika färger och hur många som helst. Vi brukade rita på dem, fast alla fick vi ju inte rita på. Våra föräldrar plockade bort vissa och lade på en säker plats tills det var dags att rösta.

På valdagen följde vi med, det var spännande. På den tiden brukade det stå massor med partimänniskor och dela ut valsedlar utanför. Det gjordes inte idag. Undra hur länge de där valbåsen har hängt med, tycker att jag minns att de var gröna även när en annan var liten. Undra var de är när det inte är val, var de vilar sig i fyra år. Det kanske finns ett stort lager någonstans som bara hyser dessa ensamma bås.  Tänk att vara vaktmästare där, det måste vara lugnt :)

Spela spel

Här är två spel där det gäller att ta ställning och att välja rätt. Om du inte lyckas går ditt liv åt helvete.

www.zenit.sida.se

www.motallaodds.org

Hur kommer det sig?

- att grannen är morgontidig och pratar som bara den på lördagsmorrnar
- att när jag stigit upp så tystnar han

Ljusens tid!

Nu är det höst o mörkt så nu är det dags att tända ljus igen. På något sätt har jag lyckats köpa på mig massor med ljus så nu blir det till att elda! MYS!

Röstsedlar..

Det är snart val och det bara ramlar in röstsedlar från alla möjliga och omöjliga partier. Min farmor hade alltid nytta av alla röstsedlarna, de var perfekta att skriva ner inköpslistor och recept på. 
 
 

Jävla regnbågar!

Idag såg jag en helt underbart fin regnbåge när jag cyklade till jobbet. Fin blå himmel också. Men hade jag kameran med mig? Nej, självklart inte! Jävla regnbågar! NI gör det med vilje! 

Nödvändiga uppfinningar!

Uppfinningar som måste uppfinnas!

1. En klocka som känner av när du somnar och verkligen låter dig sova i en halvtimme eller hur länge du nu vill sova.

2. En tejprulle där ändan alltid är blå eller röd eller någon annan färg så att den syns.

Håsor

Efter sommarens barfotaliv har jag upptäckt att mina strumpor har hål på fel ställe :'(