Naket

En Intersportbutik satte upp kameror i butiken, men de hade inget tillstånd att använda dem. Ansvarig trodde att tillståndet ingick när man köpte kameran. Serlöst... tror du att körkort ingår när du köper bil eller?Stalker-Anna säger ...

... att just nu läser Stalker-Anna Ecce Homo. Stalker-Anna är väldigt trött eftersom hon läste den tills sent på natten. Stalker-Anna har konstaterat att om man vill kolla in snygga killar skall man bege sig till Biltema. Stalker-Anna har ätit kokt torsk med persiljesås ikväll. Idag var världens snyggaste fönsterputsare på Stalker-Annas jobb. Stalker-Anna har dessutom insett att hon behöver varmare kläder. Stalker-Anna vill dessutom gå på bio, helst nu men det går inget bra. Nu ska Stalker-Anna däremot fortsätta sina studier av Ecce Homo. Godnatt!


Stalker-Anna vill dessutom låta meddela att Ecce Homo betyder se människan

Stjärnor utan hjärnor

Jay o Silent Bob är totalt omedvetna om att deras liv ska bli film. Eftersom de hånas på nätet av folk som anser att filmen inte är värd att se ger de sig av till Hollywood för att stoppa filmen och rädda sina rykten.

Deras väg korsas av en apa, av FBIagenten som ser till djurens väl och slipade diamanttjuvar. Meningen är väl att den ska va kul men den är roligast om man ser den med snabbspolning. Roligast är väl när riktiga stjärnor dyker upp som sig själva, tex Matt Damon, Ben Affleck och James van der Beek.

Polarexpressen

En tecknad julaftonsresa med tåg. Tåget tar den tvivlande pojken till nordpolen.
Kan han övertygas att tomten verkligen finns? Vägen till tomten kantas av många äventyr
och farliga vägar. Men vänskapen vinner såklart och glöm inte, för att d ska  kunna höra
slädens pinglor så måste du tro.