Girlie

Girlie - glassen som är på var mans läppar även om man inte ätit den.

Jag har ätit den, sammantaget skulle jag påstå att den är blek i färgen och de små silverkulorna sitter långt inne i det "rosa" överdraget, att pinnen är för kort men att smaken är helt okej. På glassen då, inte på pinnen.

Detta med pinnen är intressant, vad har glass för sammankoppling med glittersmink? Vem vill dessutom gå omkring med en glasskletig pinne i fickan för att få glittersminket med sig hem? För du kan ju inbilla mig att målgruppen för denna glasspinne kommer att säga "Ja mamma, vi äter glassen hemma," eller "Ja mamma, vi slänger glittret för pinnen är så kletig,"

Målgruppen för pinnen... nödvändigtvis inte flickor säger tillverkarna, varför heter inte pinnen "Boy" då? En rosa stjärna med silver och smink som heter "Boy", undra om det hade blivit mer snack då... Nu väntar vi på glass för pensionärer, jordbrukare, homosexuella, invandrare... överdriver jag nu? Frågan är varför det skulle vara okej med en glass för flickor men inte för invandrare eller pensionärer för den delen.

Även om en glass kan tyckas harmlös så måste man se på budskapet som det ger, ett budskap behöver inte vara stort som en reklampelare för att påverka... köp denna glassen så blir du flickaktig, den är rosa.. rosa för flickor... med smink... smink gör dig fin. Du behöver se fin ut på sommaren och för att se fin ut behöver du sminket. Är inte kraven stora nog på flickorna iaf? Flickornas kläder är mindre än pojkarnas så håll figuren även i unga år, flickor i sjuårsåldern som tänker på vad de äter och på att banta. Flickor som har handväska, högklackade skor, smink... var tog barndomen vägen? Den försvann kanske med glassen...