Middag med mr latte

Var inom biblioteket och hittade mr latte bland böckerna. Inte så dumt att läsa om mat som inte innebär att det finns 25 olika E-nummer i maten eller att köttfärsen packas om eller allt annat som det gått att läsa om den senaste tiden.

Amanda Hesser är matskribent på New York Times.

http://topics.nytimes.com/top/reference/timestopics/people/h/amanda_hesser/index.html

Hon träffar mannen som dricker latte efter maten, fast att alla veeet att man inte ska dricka latte efter klockan elva. Han har ett tomt kylskåp och påstår sig inte gilla rökt fisk när Amanda tillagar den men stoppar sedan i sig det på en fest. Amanda vet inte om detta är en karl att satsa på, hon är dock matskribent och lagar de mest avancerade rätterna hemma i sin lilla lägenhet. Lagar hon inte mat så är hon på restaurang och äter. Men dejtandet fortsätter och när mr latte bestämmer sig för att bjuda henne på middag är hon inte så lite nervös, vad kan han tänkas hitta på. Men han visar sig dock ha oanade talanger i köket och så fortsätter historien.

Restaurangbesök och vänner på besök med matlagning till höger o vänster fortsätter tillsammans med en mängd recept som inte verkar så lite intressant. Några av dem kommer allt att skrivas av och kanske de till och med kommer att tillagas.

Så denna mat positiva bok rekomenderas  i dagens matneagtiva samhälle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback