Stalkeranna reser ... dag 3

Sista dagen i den stora staden. Jag beger mig av lite senare än beräknat, listar ut vilken buss jag ska ta och hoppas på att få några bra fototillfällen medans jag väntar på att museet ska öppna. Fototillfällena var få och de foto som togs blev en besvikelse. Det var fint där på riktigt men jag lyckades inte att föreviga det med mina foton.

Efter den ekologiska och berömda morotskakan i Slottsträdgården och efter att ha blivit väst på av en gås så gick jag till tekniska museet. Det var betydligt roligare än museerna jag var på i Danmark. Deras prova på avdelning var kul, jag insåg än en gång att jag inte är musikalisk när jag spelade piano (?) med fötterna, att jag inte har någon puls, att jag äter för lite enligt beräkningsmaskinen, vem äter mer än en smörgås och en frukt till mellanmål?, och att jag verkligen är rädd för ormar.

För er som inte vet så har jag drömt mardrömmar om ormar ett tag nu och av alla bilder jag fick se så fick ormarna mest reaktioner. Själv tyckte jag att jag höll mig lugn, enligt skylten så fungerade testet på samma sätt som ett lögndetektortest så jag hoppas att jag aldrig behöva ljuga i ett sådant för det kommer jag aldrig att lyckas med. Efter att ha klättrat runder i en ubåt, kollat in en tröja som var för dyr och kollat in en utställning om företag som inte längre finns kvar så begav jag mig ut på shopping. Först blev det Astrid och aporna som säljer ekologisk och vegetarisk mat. De är megafin choklad som jag mycket väl kan tänka mig att önska mig när jag fyller år om det intresserar någon och jag fick äntligen tag i ekologiska buljongtärningar! Sedan så begav jag mig till Lagerhaus och köpte flädersaft på en gammaldags flaska. Det inköpet är jag stolt över för jag skulle verkligen kunna köpa betydligt mer. Lagerhaus borde flytta till en mer nordöstlig lokalation.

Mycket mer fanns det inte tid men en skön helg var det. Att slippa städa och diska och laga mat är inte alls dumt. Någon rik som är i giftastankar?? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback