Vem katten är Ernesto Guerra?

 Stockholm dag 2

Jag hade planerat min dag minutiöst och mina planer spolierades meddetsamma av regnet. Jag kom inte längre än till Kulturhuset när himlen öppnade sig o regnet vräkte ner. Jag hade bestämt mig för att gå till en affär som jag såg när jag var ute med Micke kvällen innan men nu fick jag stå o titta på alla som blev blöta istället. När regnet slutat  så letade jag mig sakta tillbaka den vägen som vi gick igår och insåg att den öppnade klockan 11 och nu var klockan inte ens halv elva. Då gav jag upp den tanken.

Jag letade upp de gamla spårvagnarna istället och åkte ut till fartygen bakom Vasamuseet. Det är en isbrytare och ett fyrskepp. Av en underlig anledning fick jag för mig att jag skulle klättra upp i fyrtornet. Det gick väldigt mycket runt och var väldigt varmt, tur att jag inte träffade någon i trappan för då hade vi stött på problem. Sedan begav jag mig till Skansen för att kolla på alla djuren och prova kameran.

Det var riktigt varmt så många djur syntes inte alls till. Jag gick omkring där ett bra tag o kollade på Visenten som fick nog av griskultingarna o jagade iväg dem, o på napparna som hängde i trädet (riktigt impornerande) o så passade jag på att skvätta ner mig själv med vatten när jag skulle fylla på vattenflaskan.

Kändisjakten gick också vidare o jag fick syn på Anders Lundin, kanske föga förvånande med tanke på var jag befann mig?

Sedan åkte jag tillbaka med spårvagnen och där satt Micke o väntade på mig och vi gick iväg o fick lite mat o dricka i oss. Sedan gick vi massor mer och försökte komma fram till vem Ernesto Guerra är. Micke googlade och kom fram till att han är en författare som sätter upp sitt namn överallt.

Vi avslutade dagen med en glass såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback